Sunday, 22 March 2015

Irni's Collection : JV 2 BERADIK 👭

Alhamdullillah..
Sudah lebih 6 bulan dah aku start perniagaan ni..
Jual baju muslimah, dress, maxi dress, baju kurung siap..
Seronok eh meniaga nih..

Actually sebelum2 ini ada juga berniaga, tapi produk yang lain la..
Tapi hmm... sekerat jalan..
Mungkin tak kena dengan jiwa, maka projeknya pun terbengkalai..
Agaknya lah!
Ataupun alasan semata!

Alang2 dah bercerita di blog ini, marilah aku promote sekali busines aku ye..

Facebook : https://facebook.com/IrniCollection
Instagram : @irniscollection
Wechat ID : @irniscollection

Ataupun boleh direct msg / Whatsapp / telegram
0134271383


1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete